sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Morro de São Paulo

Viimeista paivaa taalla lomaparatiisissa, Morro de São Paulossa. Tultiin torstaina tanne ja nyt on sitten viimeisetkin lomapaivat vietetty. En ole varmaan ikina maannut yhta paljon rannalla kun taalla Brasiliassa. Nyt alkaa ihokin olla niin tottunut, etta ei niin herkasti pala, muta toki pitaa edelleen muistaa kayttaa aurinkorasvoja. Jalkani paloivat heti toisena paivana Brasiliaan saapumisen jalkeen ja ovat sen jalkeen olleet todella turvoksissa yms. Eilen sitten kavin taalla paikallisella laakarilla, joka maarasi antibiootteja, nesteenpoistolaakkeita ja kipulaakkeita ja nyt alkaa laakkeet onneksi auttaa. Jonkinlainen allerginen reaktio oli kai kyseessa. Onneksi sain mukaani argentiinalaisen kaverin, joka osasi kielta, muuten olisi ollut kylla uskomattoman vaikeaa. Niin sita vaan oppii arvostamaan sita, etta kotiSuomessa voi asioida omalla kielella ja tulla heti ymmarretyksi.

Voitteko uskoa, etta ollaan yovytty taalla reggaehostellissa. Soittavat siis ainoastaan reggaeta siella, sisustus on erilaisten reggaetyyppien kuvia ja huoneet on nimetty heidan mukaan. Ensimmaiset kaksi yota oltiin omassa huoneessa, mutta kaksi muuta yota ollaan oltu taas jaetussa huoneessa. Ihan hauskaa, niin sita tutustuu uusiin ihmisiin. En ollut yopynyt hostellissa ennen Brasiliaan tuloa kuin kerran Helsingissa ja tama on kylla oikein kiva tapa majoittua ja hotellia halvempi. Aina tapaa uusia mielenkiintoisia tyyppeja.

Salvadorissa ollessa paastiin muuten Brasilian televisionkin. Oli juuri se kuumin aika paivasta ja meinasin lakahtya ja eiko tyyppi tule kysymaan, etta mita mielta olen auringosta. Tekivat siis gallupia rannalla. Yritin siina sitten selittaa, etta on tos kiva joo :) Taalla yksi mies kertokin nahneensa vilaukselta kyseisen patkan ja kai mekin oltin siina naytty.

Huomenna sitten tiedossa koko paiva matkustusta ja illasta sitten kohti Capim Grossoa ja arkea. Kylla talla lomailulla luulisi jaksavan nyt toita tehda :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti